FAQ

Salvador Pawli - Veelgestelde vragen
Op deze pagina vind je veelgestelde vragen met betrekking tot levering, personalisatie en andere vragen. Staat je vraag niet in dit lijstje? Neem gerust even contact op met ons. Dit kan via WhatsApp, via e-mail (info@salvadorpawli.com), via Facebook chat of via het contactformulier op onze website.

 

Jazeker!

Vooraleer we je meesterwerkje laten printen, zullen we eerst om jouw goedkeuring vragen. We sturen dan een foto van het eindresultaat door naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het afrekenen van je bestelling.

Wil je vb. toch een andere achtergrondkleur, of ben je niet 100% tevreden over het eindresultaat? Dan is dit het moment om het ons te laten weten. Pas wanneer je helemaal tevreden bent wordt het portret geprint en vervolgens naar je verzonden.

Hou daarom zeker je e-mail in de gaten. Hoe sneller we jouw feedback kunnen verwerken, des te sneller heb je je portret in huis!

Nee hoor.

Letterlijk alle soorten (huis)dieren kunnen we voorzien van een gepersonaliseerd portret. Honden, katten, schildpadden, konijnen, paarden, noem maar op!

Wil je een canvas bestellen maar in een formaat dat niet op de website staat? Geen zorgen, stuur ons even een berichtje en we zullen zien wat we voor je kunnen doen!

Bij bestellingen met een canvas portret:
Vooraleer wij het portret laten printen sturen wij een voorbeeld van het eindresultaat naar je emailadres. Je hebt dan de mogelijkheid om verder aanpassingen door te geven aan ons. Komen we echter niet tot het resultaat dat je had gehoopt, dan krijg je je geld weer gewoon terug!

Van zodra we je goedkeuring hebben ontvangen om het portret te laten printen , kom je niet meer in aanmerking voor deze garantie.

Bij bestellingen met digitale download:
Vooraleer we je het bestand in hoge resolutie bezorgen, sturen we eerst een voorbeeld naar het emailadres dat je hebt opgegeven bij je bestelling. Je hebt dan de mogelijkheid om verder aanpassingen door te geven aan ons. Komen we echter niet tot het resultaat dat je had gehoopt, dan krijg je je geld weer gewoon terug!

- Het voorbeeld dat wij je initieel bezorgen is NIET het bestand in hoge resolutie. Dit bestand krijg je pas wanneer we je goedkeuring hebben ontvangen en tot een finaal resultaat zijn gekomen.
- Van zodra we je goedkeuring hebben ontvangen om het bestand in hoge resolutie door te sturen, kom je niet meer in aanmerking voor deze garantie.

Jazeker! Voor zowel onze Kiekeboe portretten, alsook de Kleurrijke portretten is het mogelijk om tot 4 huisdieren toe te voegen op één portret.

Gelieve bij je bestelling van meerdere huisdieren een foto toe te voegen van elk huisdier apart, of één foto waar al je huisdieren duidelijk opstaan.

Natuurlijk!

Bij het plaatsen van je order heb je de mogelijkheid om een notitie bij te voegen. Laat gerust weten welke achtergrondkleur je wenst.

Vooraleer we je order printen en verzenden sturen we tevens het eindresultaat naar je door via e-mail. Ben je toch niet zo tevreden over de gekozen achtergrondkleur? Geen zorgen! We passen dit volledig kosteloos voor je aan.

Elk portret wordt volledig getekend met pen en tablet en hierna verder grafisch verwerkt om de beste kwaliteit te garanderen.

Onze designers zijn experts in onder andere Adobe Photoshop en Illustrator. De Salvador Dali's van de 21e eeuw, als het ware.

Om de kwaliteit van je portret te garanderen, zijn er een aantal richtlijnen waaraan voldaan moet worden, afhankelijk van de stijl die je kiest. Deze fotorichtlijnen vind je hier.

Geen zorgen! Indien de foto die je upload bij je bestelling toch niet goed genoeg blijkt te zijn, dan laten we je dit weten. 

Onze artiesten doen hun uiterste best om je portret zo spoedig mogelijk te ontwerpen en printklaar te maken. Gezien het maatwerk en de tijdsintensiviteit van elk portret kunnen we uiteraard niet beloven dat je het de dag na je bestelling zal ontvangen.

Vooraleer we jouw portret laten drukken, zullen we het eindresultaat doorsturen naar het e-mailadres dat werd opgegeven bij je bestelling. Doorgaans gebeurt dit binnen de 7 werkdagen. Van zodra we jouw feedback hebben verwerkt, dan pas wordt het portret geprint en verzonden. Des te sneller we jouw feedback of goedkeuring ontvangen, des te sneller heb je het portret in huis!

Gemiddeld mag je rekenen dat je portret binnen de 10 à 14 werkdagen na je bestelling thuis geleverd wordt.

Wil je je portret zo snel mogelijk geleverd hebben? Kies dan voor de optie "Extra Snelle Levering". Dan geven we jouw portret prioriteit op andere bestellingen en kiezen we ook bij onze leverancier voor extra snelle levering.

Kies je voor deze optie, dan zullen we je portret digitaal bezorgen (via e-mail). Je krijgt dan een bestand / afbeelding in hoge resolutie dat je kan gebruiken om zelf producten te laten printen bij een leverancier naar keuze.

Denk bijvoorbeeld aan een telefoonhoesje, een tas, een t-shirt, een mondmasker, een deken ... Of je kan dit digitale bestand ook gewoon gebruiken als achtergrond op je telefoon.

Vooraleer we je portret printen en verzenden zullen we je het eindresultaat via e-mail bezorgen. Hierbij zullen we ook vragen naar jouw feedback.

Ben je toch niet zo tevreden over vb. de achtergrondkleur, bepaalde details of kenmerken van je huisdier, of iets anders? Laat het ons gewoon weten. We doen onbeperkt aanpassingen tot jij 100% tevreden bent van het eindresultaat.

Let op: deze aanpassingen zijn alleen mogelijk op basis van de foto die jij hebt ingestuurd. Gezien het maatwerk en de tijdsintensiviteit van elk portret is het daarom niet mogelijk om in deze fase van je bestelling een volledig nieuwe foto in te sturen.

Van zodra je portret wordt verzonden krijg je een mailtje ter bevestiging, alsook een track & trace code. Hiermee kan je je bestelling op de voet volgen!

Je order kan binnen de 24 uur na je bestelling nog kosteloos worden geannuleerd of gewijzigd.  

Handgetekend en digitaal verwerkt

Al onze huisdier portretten worden volledig met de hand getekend (met pen en tablet). 

Onbeperkt aanpassingen

Wij maken kosteloos aanpassingen totdat je helemaal tevreden bent van het eindresultaat. Pas dan wordt het portret geprint en verzonden!

Gratis Levering in België & Nederland

Er komen geen extra kosten bij aan het einde van je bestelling. Alle kunstwerken worden gratis geleverd in België en Nederland.

Niet tevreden? Geld terug!

Ben je niet tevreden over het eindresultaat van je portret? Dan krijg je gewoon je geld terug!