Foto Richtlijnen

Fotorichtlijnen Salvador Pawli

Geen zorgen, de foto die je instuurt hoeft niet per se een foto te zijn die werd genomen met een duur professioneel toestel. Van quasi elke foto kunnen we iets moois maken, zelfs wanneer de kwaliteit niet optimaal is. 

In het geval je toch een foto moest uploaden waarvan de kwaliteit echt ondermaats is, dan laten we je dat gewoon weten. We zullen nooit aan een portret beginnen indien we je geen kwalitatief eindresultaat kunnen garanderen.

Vooraleer we het portret printen, sturen we je eerst een afbeelding van het eindresultaat op. Wens je dan nog een aanpassing te doen? Dan is dit het moment! Pas wanneer je 100% tevreden bent zullen we het portret printen en naar je verzenden.

Toch geven we graag een aantal tips en richtlijnen mee die je kunnen helpen bij het selecteren van de juiste foto (of waar je op moet letten bij het maken van een nieuwe).

 

Kiekeboe Canvas Portret

  • De beste foto's voor deze stijl zijn voornamelijk foto's die genomen werden van op ooghoogte (ongeveer) en in vooraanzicht
  • Een close-up foto werkt doorgaans het beste. Bij een close-up foto hebben we namelijk beter zicht op de belangrijkste kenmerken van je huisdier (de snorharen, de ogen, de oren). 
  • Het is voor deze stijl wel belangrijk dat alle kenmerken duidelijk in beeld zijn. Zorg dus dat er bijvoorbeeld geen stuk van de oren buiten het frame van de foto valt.
  • Je huisdier hoeft niet volledig in beeld te zijn. Alleen het hoofd en een stuk van de nek is voldoende.
  • Zorg voor voldoende belichting. Een foto met natuurlijk lichtinval geeft het best de kleuren van de vacht weer. 

Tip: We merken dat onze kiekeboe portretten het leukste effect hebben als je huisdier richting de lens van de camera kijkt. Toch is dit geen voorwaarde om een leuk eindresultaat te garanderen.

Hier een aantal voorbeeldfoto's:

Foto voorbeelden kiekeboe portret

Kleurrijk Canvas Portret

Kies je voor een kleurrijk canvas portret, dan mag de foto die je kiest iets "creatiever" zijn. Het hoeft daarom niet per se een foto op ooghoogte te zijn. Ook hoeft je huisdier niet per se richting de lens van de camera te kijk. Dit kies je uiteraard volledig zelf!

  • Zorg voor voldoende kwaliteit (upload geen té wazige foto's)
  • Zorg dat alle kenmerken duidelijk zichtbaar zijn en binnen het frame van de foto vallen

Hier een aantal voorbeeldfoto's:

Kleurrijk Portret - Goede foto's voorbelden - Salvador Pawli

Hulp nodig?

Ben je niet zeker of je foto goed genoeg is? Of misschien heb je een paar leuke foto's en kan je gewoon echt niet kiezen... Geen zorgen, wij helpen je graag verder!

Stuur ons je foto's door via WhatsApp, via Facebook, of stuur een mailtje naar foto@salvadorpawli.com

We laten je snel weten of je foto geschikt is en/of helpen je graag bij het kiezen voor het beste resultaat!

Is je foto toch niet goed genoeg?

In het uitzonderlijke geval dat je een foto hebt toegevoegd bij je bestelling die toch niet goed genoeg blijkt te zijn (vb. heel onduidelijk of wazig), dan laten we je dit weten. Je kan ons dan gewoon een nieuwe foto bezorgen. Uiteraard is dit volledig kosteloos.

 

Handgetekend en digitaal verwerkt

Al onze huisdier portretten worden volledig met de hand getekend (met pen en tablet). 

Onbeperkt aanpassingen

Wij maken kosteloos aanpassingen totdat je helemaal tevreden bent van het eindresultaat. Pas dan wordt het portret geprint en verzonden!

Gratis Levering in België & Nederland

Er komen geen extra kosten bij aan het einde van je bestelling. Alle kunstwerken worden gratis geleverd in België en Nederland.

Niet tevreden? Geld terug!

Ben je niet tevreden over het eindresultaat van je portret? Dan krijg je gewoon je geld terug!